67D5CD9B-727E-4191-B73B-DE7493A9AD32.jpg

rosie’s is een kleine, informele bistro op de rozengracht in amsterdam. we serveren eenvoudige gerechten met zorgvuldig geselecteerd(e) groenten, fruit, vis en vlees.

we zijn van woensdag t/m zondag geopend vanaf 18.00

u kunt bij ons terecht voor een avond uitgebreid dineren of als u zin heeft in een klein hapje. ook kunt u voor en na een voorstelling bij ons komen binnenwandelen, wanneer er iets gevierd gaat worden of wanneer u een avond niet zelf wilt koken.

we heten u graag welkom.

eten

u kunt kiezen tussen een 3-gangenmenu (€34) of een 4-gangenmenu (€40), waarbij u zelf een selectie uit het menu kunt maken. ook kunnen alle gerechten los besteld worden.

we serveren een aantal kleine gerechten tussen de €8,50 en €12,-. Daarnaast zijn er drie wisselende hoofdgerechten: vis/vlees en een vegetarische optie van ieder €22,-. ook wordt er rekening gehouden met dieetwensen en allergieën.

ons menu wisselt dagelijks, gebaseerd op verse producten. zie ook onze fotoreeks.

als u wilt weten wat er vandaag op ons menu staat, kunt u ons even bellen op +31 20 723 51 44, dan lichten we het graag even toe!

drinken

wij denken dat de lekkerste wijnen worden gemaakt van gezonde druiven met oog voor de natuur en zijn biodiversiteit.

de wijnboeren werken op een duurzame wijze en voegen niets of enkel minimaal iets aan de wijn toe om de wijnen het best tot hun recht te laten komen. dit uit zich in wijnen met een hoge mate van drink- en verteerbaarheid en passen goed bij de gerechten die we serveren..

verder werken we met een vaste oplage waardoor onze wat meer kostbare wijnen voor een schappelijk prijs worden aangeboden.

we werken o.a. met de volgende wijnmakers:

jacques lassaigne, schwedhelm, thomas pico, jean-baptiste menigoz, toby bainbridge, yvon metras, janko stekar, dario princic, jakub novak, pivnica cajkov, agnes et rene mosse, potron minet, ezio trinchero, mas coutelou, piana dei castelli